LENTETOMBOLA AFGELAST

Tombola

 

Geen lentetombola dit jaar !!!

Jammer, maar met de sluiting van alle niet-voeding winkels is dat de enige echte beslissing die de Gezinsbond kan nemen.  We hopen dat iedereen hier alle begrip voor kan opbrengen.  In uitzonderlijke omstandigheden moeten uitzonderlijke maatregelen genomen worden !

Maar, we kijken positief vooruit : er is ook elk jaar een herfsttombola ! Die vindt plaats in de maanden september en oktober. Dan zullen we hopelijk niet meer in ons kot moet blijven en volop kunnen winkelen.
Dus spaar verder met ‘de lidkaart waarmee je spaart’ en doe dan je afnames in die 2 herfstmaanden.  Bij iedere afname krijg je telkens automatisch een kans om € 10 in je online portemonnee te winnen, zonder dat je er zelf iets voor moet doen.

Via diverse kanalen krijgen we de oproep om te winkelen bij de lokale handelaars.  Ook de Gezinsbond ondersteunt dit.  We bevelen de handelaars die samenwerken met de Gezinsbond sterk bij u aan .

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.